Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Σύγχρονη ξενοδοχειακή ιστοσελίδα marionapartments.gr

Ιστοσελίδα Joomla marionapartments.gr



Οι ξενοδοχειακές ιστοσελίδες είναι ένα σημαντικό εργαλείο marketing. 

Το συντριπτικό ποσοστό όσων προγραμματίζουν διακοπές, αναζητούν πληροφορίες στο internet συγκρίνοντας προορισμούς και ξενοδοχεία πριν πάρουν την τελική τους απόφαση.  

Αναπόφευκτα λοιπόν σε κάθε τέτοια αναζήτηση, η ιστοσελίδα σας μπαίνει σε διαδικασία σύγκρισης με αυτές των ανταγωνιστών σας.  

Δείτε ποια χαρακτηριστικά πρέπει να περιλαμβάνει το ξενοδοχειακό σας website για να μετατραπεί σε ισχυρό εργαλείο πωλήσεων. 

Σύγχρονο design  

Η πρώτη εντύπωση είναι ιδιαίτερα σημαντική σε όλες τις ιστοσελίδες. Μια στατική ιστοσελίδα που κατασκευάστηκε πριν 10 χρόνια, με φωτογραφίες "γραμματόσημα", είναι αδύνατο να σταθεί απέναντι σε μια σύγχρονη ιστοσελίδα που κυριαρχεί η πληροφορία της εικόνας. 

Οι επισκέπτες ενός ξενοδοχειακού website θέλουν να δουν τις εγκαταστάσεις, τα δωμάτια και την περιοχή που βρίσκεται το κατάλυμα, πριν μπουν στη διαδικασία να ελέγξουν τιμές. Κρατήστε στους λοιπόν στην ιστοσελίδα σας, δίνοντάς τους αυτό που ζητούν, με την καλύτερη παρουσίαση. 

Δυνατότητα πλοήγησης από smartphone  

Πρόσφατα η Google ανακοίνωσε ότι για πρώτη φορά οι αναζητήσεις που γίνονται από smartphones ξεπέρασαν σε αριθμό αυτές από σταθερούς υπολογιστές. Αυτό σημαίνει ότι αν η ιστοσελίδα σας δεν εμφανίζεται σωστά σε κινητές συσκευές, ουσιαστικά χάνετε παραπάνω από τους μισούς χρήστες του internet. Ενα όμορφο, πλήρως λειτουργικό responsive template εξασφαλίζει ότι η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας θα εμφανιστεί σωστά ακόμη και σε κάποιον που κάνει έρευνα για τις διακοπές του πίνοντας καφέ σε μία καφετέρια. 

Φωτογραφίες ξενοδοχείου και δωματίων  

Δώστε σημασία στη σωστή φωτογράφηση του ξενοδοχείου σας. Ολοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας πριν αποφασίσουν να κλείσουν διανυκτερεύσεις, θα περάσουν από την ενότητα με τις φωτογραφίες των εγκαταστάσεων και των δωματίων. Η καλύτερη επιλογή είναι να αναθέσετε τη φωτογράφηση σε επαγγελματία φωτογράφο, που ξέρει πώς να δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα. Αν αποφασίσετε να κάνετε εσείς τη φωτογράφηση, μη χρησιμοποιήσετε κινητό τηλέφωνο αλλά φωτογραφική μηχανή. Τραβήξτε πολλές φωτογραφίες των χώρων από διαφορετικές γωνίες, πάντοτε σε υψηλή ανάλυση και χωρίς χρήση φλας, ώστε να υπάρχει αρκετό υλικό για να επιλεγούν οι πλέον κατάλληλες για την ιστοσελίδα σας. 

Φωτογραφίες και περιγραφή της τοποθεσίας  

Αναδείξτε τις φυσικές ομορφιές της περιοχής που βρίσκεται η τουριστική σας μονάδα. Παραλίες, αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία, σημεία ιδιαίτερου φυσικού κάλους που βρίσκονται κοντά στο ξενοδοχείο σας, πρέπει να προβληθούν κατάλληλα. Η ανάρτηση σχετικών φωτογραφιών και κειμένων όχι μόνο θα βοηθήσουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να πειστούν ότι αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για τις διακοπές τους, αλλά θα βοηθήσουν αφάνταστα και στην υψηλή κατάταξη των αποτελεσμάτων αναζήτησης του website σας. 

Πρόσβαση στο ξενοδοχείο  

Ξεχάστε τους παλιούς στατικούς χάρτες. Η Google δίνει πλέον τη δυνατότητα να σημειώσετε τη θέση του ξενοδοχείου σας στο χάρτη με ακρίβεια και διαδραστικότητα. Μέσω των Google Maps, ο επισκέπτης της ιστοσελίδας σας μπορεί όχι μόνο να δει που βρίσκεται το ξενοδοχείο σας, αλλά και να υπολογίσει με ακρίβεια αποστάσεις από σημεία που τον ενδιαφέρουν, χρόνους οδήγησης κλπ. 

Σύνδεση με Social Media  

Χρησιμοποιήστε τα social media για να προωθήσετε το ξενοδοχείο και την ιστοσελίδα σας. Δημιουργήστε σελίδες της τουριστικής σας μονάδας στο facebook και το instagram όπου θα ανεβάζετε φωτογραφίες και θα αλληλεπιδράτε με τους επισκέπτες σας. 

Τα social media καταλαμβάνουν μεγάλο μερίδιο στην "ιντερνετική" καθημερινότητα των νέων και είναι ένας εξαιρετικός και ανέξοδος τρόπος να γνωρίσουν την ιστοσελίδα σας καινούργιοι άνθρωποι. 

Online κρατήσεις  

Η ύπαρξη μηχανής κράτησης σε μια ξενοδοχειακή ιστοσελίδα είναι ο καλύτερος τρόπος για να μετατρέψετε τον επισκέπτη σε πελάτη. Ενα τέτοιο σύστημα επιτρέπει στον υποψήφιο πελάτη σας να ελέγχει τη διαθεσιμότητα στις ημερομηνίες που τον ενδιαφέρουν, να βλέπει τιμές ανά κατηγορία δωματίου, να ενημερώνεται για τυχόν προσφορές και φυσικά να κλείνει το δωμάτιο που θέλει πληρώνοντας με την πιστωτική του κάρτα.  

Όλα αυτά είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν οι σύγχρονες ξενοδοχειακές ιστοσελίδες. 

Δείτε online την ιστοσελίδα των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων marionapartments.gr

Στείλτε μας μήνυμα για να σας δώσουμε προσφορά για τη μετατροπή του παλιού σας website σε σύγχρονο και ανταγωνιστικό website Joomla που θα γίνει το απόλυτο εργαλείο πωλήσεων της τουριστικής σας μονάδας.