Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Ιστοσελίδα της kourmpanas-constructions.gr

kourmpanas-constructions.gr


H εταιρία kourmpanas-constructions.gr είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες και προηγμένες λύσεις σε συστήματα θέρμανσης, ψύξης, ύδρευσης, ηλιακής ενέργειας. Έχει δώσει έμφαση σε ενεργειακά συστήματα θέρμανσης που αξιοποιούν την ηλιακή ενέργεια και τις σύγχρονες υβριδικές τεχνολογίες όπως οι αντλίες θερμότητας και η καύση ξύλου.

H εταιρία επιζητά και επιλέγει από την παγκόσμια αγορά, τους οίκους εκείνους που προσφέρουν τεχνολογία αιχμής και ολοκληρωμένες λύσεις στη διαχείριση της ενέργειας και στην επίτευξη βέλτιστης άνεσης για τον πελάτη.

Με συνεχή εκπαίδευση και παρακολούθηση των διεθνών τάσεων, είναι σε θέση να προσφέρει στον πελάτη ολοκληρωμένες υπηρεσίες από το σχεδιασμό της εγκατάστασης, την προμήθεια των υλικών, την τεχνική υποστήριξη της εγκατάστασης και την παροχή βοήθειας μετά την εγκατάσταση (after sales service).

Η έδρα της εταιρείας είναι στον Πύργο Ηλείας και δραστηριοποιείται στις ανακαινίσεις κατοικιών στον Πύργο αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Η ιστοσελίδα είναι δομημένη με Joomla 3.9 και χρησιμοποιήθηκε το Template et electrical με αρκετές τροποποιήσεις για να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της επιχείρησης.

Έχει χρησιμοποιηθεί το component JSN Uniform για να ενσωματωθεί η φόρμα επικοινωνίας με τους πελάτες-επισκέπτες.

Επίσης χρησιμοποιήθηκε το SP Simple Portfolio για την παρουσίαση των έργων της εταιρείας.

Δείτε τη ζωντανά  εδώ